Een van de grootste uitdagingingen komende jaren is om onze steden, buitengebieden en aarde leefbaar, groen, klimaatadaptief en duurzaam te maken en te houden voor de toekomst.

Zoekt u een bureau voor het realiseren, analyseren, of evalueren van beleid op het gebied van groene leefomgeving? Dan bent u bij Bureau De Groene Uil aan het juiste adres. U kunt bij Bureau de Groene Uil terecht voor onderzoek en advisering over governance vraagstukken op het gebied van natuur, groene ruimte en klimaatadaptatie. Bureau de Groene Uil weet met name veel van governance, integraal werken, meervoudig ruimtegebruik, combineren van groene, blauwe en rode functies, casusonderzoek en literatuuronderzoek. Ook kunt u Bureau De Groene Uil inhuren als beleidsadviseur of projectleider.

Bureau De Groene Uil werkt daarbij zowel als zelfstandig onderzoeker en adviseur, alsook samen met betrokkenen met verschillende disciplinaire achtergronden. Ook betrekken we  graag burgers en bewoners bij processen. Zo komen we samen tot innovatieve, in een specifiek gebied passende, en gedragen duurzame oplossingen.